Lärare har platta rumpisar!

Guud vilken kass upptadering! Men det vart ändrade planer, jag skulle ju till östersund och jobba, men det vart att stanna i hoting och jobba ist. Så jag har jobbar natten till igår, igår kväll och jag ska jobba ikv. ovh natt mellan mån-tis. Sen mer oxå givetvis, försöker bara förklara att jag inte kommer att kunna uppdatera så bra :P

Såg en lärare igår, och fyy vilken platt rumpis!! Asså, världens bredlast fasst platt. Aja, tänkte jag, jag ska då aldrig bli lärare. För det slog mig faktiskt att "alla" lärare är plattisar, majoriteten iaf. och det är ju inta så konstigt iof, eftersom dom gör inget annat än att sitta om dagarna så rumpisen plattas till. Dom sitter bakom sin kateder och spionerar, letar efter nån som tuggar tuggummi, skickar lappar eller kikar i grannens mattebok. Sen när det blir rast tvingar dom ut alla på skolgården så dom själva kan sitta på lärarrummet och dricka kaffe så dom luktar bajs i munnen när dom kommer tillbaka till lektionen och ska hjälpa en. Undrar hur det skulle vara om dom oxå var ute och rörde sig på rasten?

Nu ska jag lyssna på The Cure och dricka coca cola. Efter det ringer jag lasse och rapar i telefon så han skäller på mig för att jag blivit hotingbo:P

Jävla fläskpadda man är!

hej hopp gummisnopp!

Har varit hos älsklingens föräldrar ikv för att han skulle skruva bil.
De vart ju sent som ini tusan, klockan bara sprang iväg.
Så när vi kommer hem och parkerar bilen kom jag på tvätten, som fortfarande låg i maskinerna, så jag sprang ner i tvättstugan och hämtade allt utom underkläderna, utan dom slängde jag in i torktumlaren. Allt annat hänger på tork nu och så har jag diskat och gjort frukost till älsklingen tills imorn.

Sitter och äter lite glass nu och väntar på att torktumlaren ska bli kvar så jag får gå och lägga mig. Och det här är helt sjukt!! Jag vräääker i mig glass!! Hela tiden, glass är det bästa jag vet! Idag såg jag nämligen min själv i spegeln! Vilken tydligen var allt för länge sen, (alltid annars när jag passerar den har jag theo på höften och har bara tid att kika på han) HAHA! först var jag tänkt att säga, >hej fläskpadda!< Men kom ju att det faktiskt var mig själv ´jag såg. Fan, tänkte jag, sommarn e typ här och så här ser jag ut! De går inte, men jag älskar ju glass och liver lär ju vara till för att njuta av? Ja, så är det och det kommer att bli myyyycket mer glass i sommar ;)

Dagens favorit!



Dessa är så himla söta, det är mjukt kaffebröd ist för mjukisdjur.
Den här kostar 99:- och är från favoritsaker.se
Dom har massa andra sorters kaffebröd, och b.l.a den här mattan, 1495:-


det vart att stanna hemma...

HAHA! inte vart det nå utgång här ine, Theo tog å somna han, men vi får väl gå ut när han vaknar igen så. Ska ändå ta och koka lite potatis till älskling tills han kommer hem på lunch:)

handla, tvätta, träna

Hejhej, sitter vid matbordet och kollar runt lite på fb och nåra skitbloggar :P
Har diskat, matat och duschat theo, funderar på om vi ska gå ut en sväng?
Tvättstugan har jag ju idag, jag som var tänkt att träna, måste klämma in det nånstans..

Fick ett samtal från ö-vik tidigare idag, de va chefen som undra om jag kunde vara i ösd på sjukhuset och jobba på lördag, 8.00-22.00. Det vart jag ju överlycklig över, så vi åker imorn och kommer hem på söndag, så vi slipper åka mitt i natten.

Nä, barnbidraget har ju som sagt kommit idag, så jag ska nog ta och gå på affärn och handla lite. Ganska tomt här hemma nu så här innan lönen och de kommer :P hörs senare!





åååååå! Världens sötaste unge! Mamma älskar dig!♥

Dagens favorit!


Varför inte hetta upp tebjudningen lite med dessa te-påsar,

Sex, Tea and Rock n'roll??


Lite dyra, 99kr för 5 st påsar, men kul att ha och bjuda på nån gång:)
Finns på happystore.se


Varning för svordommar i denna text!

Tjenareee!
fyfan va äckligt igår när jag duscha, vet ni va jag fick syn på?
En äckel-jävla-silverfisk!! Nu vägrar jag att släcka lampan där inne och det får absolut inte vara nå grejer på golvet! Det är säkert för att våran jävla toastol ha börja läcka, så nu blir det till att köpa en ny! ÅÅÅHH! det kryper i hela mig när jag tänker på det!

Annars sitter jag och kollar på ellen, älskling var nyss hemma och käka lunch.
Theo sover så det är lugnt och skönt ;) Ska ta och dammsuga när han vaknar tänkte jag, så tänkte jag oxå slänga in en dagens favorit! :)

äckeldusch!

Sitter och kollar på desperate houswifes samtidigt som jag försöker förbereda mig mentalt inför duschen. Jag hatar egentligen att duscha, för att vara blöt i håret är vidrigt som fan och jag känner mig som en blöt katt!! Men givetvis är det skönt efteråt. Det jobbiga är som sagt bara att vara äckelblöt i håret!

Hittar den inte! :(

Här sittar jag och HIM:ar (lyssnar på him)
Ville valo är min älskling! Men det är ju iof alla som sjunger eller har med musik att göra :P Annars så är jag inte på värsta bästaste humöret, jag har tappat min töjningsstav till örat så jag får köra på det provosoriska, nämligen:

En pennkork!! Aja, det har ju funkat nu iaf, men jag var tvungen att ta ur den när jag och theo var på affärn imorse. Kunde ju lixom inte gå ut med en pennkork i örat!!? Aja, hoppas iaf jag hittar den riktiga staven innan theo gör det och sväjler den.

Nu ska jag ta och läsa lite ur "Toffs bok" Skitbra verkligen! Jag rekomenderar den starkt! Jag trodde det bara var nån konstig tråkig bok, men läste bara för skojs skull första sidan och höll på och garva ihjäl mig på en gång!


Dagens favorit!



Dessa snygga jeans från Hope finns att köpa på grandpa.se
Det är ett par jeans i modellen "boyfriend-jeans"
(Tänkt att se ut som om man har lånat pojkvännens byxor)
Och jag verkligen äääälskar dom!
Dom skulle va såå shnygga till mina nya skor :)


1400:- Lätt värt!


gooooomorron!!

Hejhej hallå!!
Det var kul som fan att vara hemma igen och träffa alla.
Men ändå skönt att komma hem på nå vis.

Nu sitter jag och väntar på att Theo ska vakna, den sjusovaren :P
Så jag sitter och lyssnar på lite musik, älskade heaven Below!

Skönt förresten att man har så generös farmor, köpte nya skor och nya jeansleggins åt mig när vi var på stan, och theo har fått massa kläder av min faster som är tills han fyller år. Fan, inte ens en månad kvar nu!

Men nu går jag bara och längtar tills den 20e då barnbidraget kommer, så vi kan köpa mat och ingredienser till glass!! Massa olika glassorter ska jag göra :)

Jag lever(!)...knappt..

Ska bara berätta att jag lever.
Bara det att jag går på bricanyl, pumlicort, ventolin, clarityn och alvedon. Mår inte så JÄTTEbra med andra ord. men det spelar ingen roll när jag får vara här och träffa alla :) Imorgon ska jag, faster och farmor ha en dag på stan och shoppa, sen på lördag ska HEEELA släkten äta middag :) Theo ligger hemma hos farmor och farfar och sover nu, så vi ska ta och fara dit vi med. Faktiskt lite skönt att få komma ifrån oxå. Nu ska jag dricka lite honungsvatten innan jag hostar ihjäl mig. Hejdå!

Tungandat..

Ush, nu mår jag inte så jättebra.
Det började med ont i luftrören i ett par dagar och nån enstaka hostning då och då. Men nu idag är det värre, jag har inte kunnat stå knappt, för jag har haft så ont i höger lunga bak. Nu är det i båda lungorna och både fram och bak. Gör ont när jag andas in, och jag måste ta i för att få ut luften.

Jag ringde 1177 och fråga vad dom trodde. Tanden där såg att jag har satma så hon tyckte jag skulle prova med astmamedicin. Och nån sån hade jag väl inte hemma? Det var länge sen jag hade nån, har plågats av ansträngning och pälsdjur ist.

Jag har inte tyckt att det har behövst efersom jag har lärt mig hur mycket min kropp tål att ansträngas, och att jag inte ska vara uppi pälsdjur fär länge. Men Dennis for och lånade av sin syster, så jag har tagfit bricanyl nu. Jobbigt med hjärtklappningarna och att man blir så jävla darrig att man knappt kan gå, men det lär ju bli bra i luftrören iaf :P

Dagens favorit!

 

Idag är det skor! Och jag ÄLSKAR Etniesskor, vita(!) Har ett par bruna oxå bara för att inte se så enformig ut:P Men tillsommarn vill jag iaf ha dessa par!!



Ge mig, ge mig, ge mig, ge mig!!


Tobias Sammet!!

Tänk om jag bara kunde få springa fram till dig
med mina öppna armar och säga
ATT JAG ÄLSKAR DIG!!

En vacker dag kommer du iallafall få veta att jag finns!






Jag vet att jag har min pojkvän och det är inte på samma vis jag älskar denna kille.
Det här är nämligen Tobias sammet, sångare i Edguy och

skapade Avantasia.

Älskar han, hans röst, musiken, hans stil, dans verkligen allt!!


Packning

Hehe, har legat lite på latsidan när det gäller bloggen nu ett par dagar.

Idag började det inte bra för min älskling iaf som vaknade för sent, vilket innebär att han hann inte sätta sig med morgonrocken framför tvn och mysa med macka och te imorse, så efter att jag och theo duschat och ätit frukost gick vi över med mackor till honom:) Promenaden ledde till carolina så jag fick en kopp kaffe och theo sov ute i vagnen.

Jag måste börja packa snart oxå, så jag har hunnit packa bilen när älskling kommer hem. Vi ska ju inte åka förän imorn, men vi sa att om vi packar idag kommer vi iväg på en gång imorn. Det är ju bara synd att musiken i mina lurar nu är sååå bra och att jag inte kan slita mig:(

jippikajeey

Nu är det så här att jag är jääätteglad!!
Nu är det färdigt att på onsdag åker vi till stan, och blir kvar till söndag.
Känns sååå skönt att få komma bort, och att få träffa alla.
Ännu mer possitivt är det ju att min faster och min kusin från piteå oxå kommer!
Dom träffade jag sist... jag vet inte när. Ska bli hur kul som helst! :)

Har inte gjort mycket idag, dagen började med att älskling gick iväg till sin nya praktikplats kl kvart i 7, och strax efter det ringde dom en jobbarkompis och undra om jag ville jobba, men det går ju inte när inte Dennis är hemma eftersom barnvakter saknas :( Man skulle ha bott i brunflo, då hade man haft nån när som helst. Aja, trist bara att vara tvungen att säga nej till jobb :(

Karolina har iaf varit här idag eftersom jag har sprungit i tvättstugan :)
Så nu har jag suttit hela kvällen och vikit tvätt som snart ska packas ner i resväskorna tills vi far. Skrivit en lista har jag gjort oxå på allt som ska med, och planera hur vi ska göra,ar vi gjort. Haha, det är inte bara att åka nu för tiden när man har barn. Det är så mycket som inte får glömmas, och så mycket att göra innan man far så allt måste planeras för att man ens ska komma iväg nån gång :P

Så här tycker jag.

Hejhej, så här tycker jag:

Man straffar inte barn! Barn gör inget som gör att dom förtjänar straff!
Med straff menar jag att ta i öra, smisk, skamvrå, utegångsförbud etc.
Alla tycker såklart olika. Men jag tycker inte att man ska behöva ta till något sånt för att lära barn vad dom får göra och inte. Det är klart att dom måste utforska och tänja på alla gränser för att se vart dom går! Det är så dom lär sig av "sig själva". Jag tycker att det borde räcka med att förklara för barnen vad dom inte får göra och (VIKTIGT) varför!

Men det är som sagt vad jag tycker och jag säger inte att alla ska tycka så, så klaga inte och säg att jag har fel!

Tack vare Arvingarna...

Har jag minnen från min barndom.

Första konserten jag var på någonsin var på folkets hus i östersund när Arvingarna spelade, och då var jag inte många år. 4 kanske? För jag vet att min älsta lillebror Niklas var typ bebis och det skiljer 3 ½ år på oss. Men iaf, jag var galen i dom! Är jag ju iof fortfarande. När jag lyssnar på dom är jag som barn på nytt. Hade jag inte bott med dennis hade jag nog ställt mig framför spegeln med hårborsten som mic och mimat och dansat. Det finns inga ord för att beskriva alla 1000 känslor som snurrar när jag lyssnar på Arvingarna, till en del låtar kommer tårarna tillochmed. Men det är just att jag saknar att vara liten och fri, saknar tiden då mamma fanns och vi kunde sitta och lyssna på musik och dansa hela natten. Jag vill tillbaka till då jag fick det första kasettbandet med arvingarna -albumet "Tjejer" och pappa var tvungen att skjutsa runt mig i bilen så jag fick lyssna på bandet på hög volym och sjunga. Sen dröjde det inte länge tills jag fick den första skivan och en egen cd-spelare. efter det rullade plattorna in på löpande band. Synd att alla har slepat söder Eloise :(


klitoris i urinröret!

HAHA! Läste en rolig grej nyss, vissa djur har faktiskt klitoris i slutet av urinröret. Undrar om dom gillar att kissa?

Har käkat nu och diskat undan. Så nu blir det träning, och sen iväg och jobba natt igen.

Låg och tänkte på en sak inatt när jag jobba.
Tänk om nån hade ringt då och typ frågat va jag gör??
Då hade jag ju svarat: nä inte mycket, ligger på jobbet och ska sova.
HAHA! Hur flått låter inte det då?
Men det är ett jättekul jobb och jag trivs som fisken i vattnet. Man har roligt hela tiden, man tokar sig och det är en sån frihet där. Det är ingen press alls!


Dagens favorit

Denna klänning tycker jag är så jävla fräck!!
Gillar den skarpt!



Från nelly och kostar 369 :-

Fika =)

Hejhej!

Är hemma nu. Slutade kl 11 idag, och då kom mina älsklingar och hämtade mig för vi skulle till dorotea på banken. André åkte med oss oxå för han skulle till dorotea och hämta en dator. Efter banken vart det ett besök på fiket i dorro för lite kaffe och kaka:)
Vi ska tillbaka dit nån dag oxå för att öppna ett sparkonto till theo, där vi kan sätta in alla hans pengar och börja ha regelbunden överföring varje månad. Kan ju kanske behövas till moppe och körkort:)

Nu är älskling och snackar lite där han ska börja prektisera på måndag. Förhoppningsvis kommer det leda till jobb så vi håller tummarna stenhårt nu!! Hoppas bara att han får vara ledig fredag nästa vecka så vi kan åka till mina käääära i stan på torsdag och vara några dagar=)


Promenad :)

Ska iväg och jobba natt ikv. Så det jag har gjort nu 'är att städat, diskat, dammsugit och sammsugit samt dammat soffan. Nu ska jag och carolina ut och gå.

Måste tilläga en sak..

Jag har 4 småsyskon, inte fem. Tänkte fel eftersom vi är 5 tillsammans..


En sak..

..blir jag lite besviken på.

Ska inte kompisar vara ett stöd?
Några jag känner svarar bara med ett: Skyll dig själv, om det är något man tycker är jobbigt med att ha barn. Eller; Nu är du bunden i 18 år framåt, nu är det slut med utlandsresor, nu är det slut med festandet.

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER??
Tror ni verkligen att jag trodde det skulle bli en dans på rosor att skaffa barn?
Jag har 5 underbara småsyskon, jag vet hur småbarn är.
Och ja, jag kommer att vara bunden, men inte bara i 18 år.
Tillskillnad från vissa andra kommer jag att vara bunden till mitt/mina barn tills den dagen jag trillar av pinnen. Mitt barn har inte bett om att få bli till, Jag kommer se till att mina barn har det bra innan jag ser till mig själv, och det spelar ingen roll vilka misstag dom gjort! För utan misstag kommer dom aldrig lära sig nåt, och jag ska stötta dom igenom det som är tungt.

Och slut med utlandsresor??
Åker jag utomlands är väl det något jag vill göra tillsammans med min familj, och inte för att kunna supa mig redlös, för då kan jag väl lika gärna göra det hemma i sverige? Nej, det blir roligare att få åka på semester med sin egna lilla familj som man själv skapat.

Och slut på festandet? Vi har kommit ifrån sånt. Och skulle vi vilja festa nån gång per år så skulle vi kunna göra det. Eller något annat bara jag och min pojkvän, för vi har många som stöttar oss och vet att det är viktigt att få ha egentid med varandra. Annars kan det strula som det gör för vissa.

:-: Viktigt! :-:

Och snart kommer det en tid då ni oxå skaffar barn!
skillnaden på er och mig är att jag kommer inte att vara 50+ när mitt barn kan klara sig själv och flytta hemifrån, Då har mitt liv just börjat. Och snart har jag allt det "jobbiga" avklarat medans ni sitter och inte ens har påbörjat det. Fy faaaan va jag ska stå och skratta er i ansiktet den dagen ni ringer och frågar hur man gör, för den dagen kan ni dra åt helvete!!

Dagens favorit!

ÅÅÅHH! Älskar man inte såna här??
Det gör jag iaf, Jag har ett par såna här stora Nikita-jeans,
och det är det bästa jag någonsin ägt i kläd-väg.

Dessa kommer från junkyard och kostar 1299:-



Huuur snygga som helst!!

Trööött!!

GOSH!
Halv 6 stod Theo och slet av mig täcket så jag kröp in under älsklings, men upptäckte ganska snart att det var ingen mening att försöka dra sig. Det var bara att kliva upp och se skitlycklig ut. Lagomt jobbigt när man har jobba till kl 24.

Nåja, det är väl bara att försöka göra något av denna dag nu då.
Tänkte försöka väcka älskling om ett tag, så får jag höra vad han tycker vi ska göra, för det är finväder!!=) Kanske åka nånstans och ta med oss kaffetermos? Vore ju en idé. Dagens favorit kommer :)

home again

Kommit hem från jobb nu, är trött nå ini helvete så nu ska jag sova sååå gott! :)

Längtar till morgondagen, inte för jag vet varför.
Men det känns bara som att jag vill somna nu och vakna upp till en helt ny dag.
Kanske för att jag har börjat tro på morgondagen, att jag har börjat våga tro på
en ljusare framtid?
Även om livet är hårt nu så känns det som att jag och min familj kommer framåt.
Jag har slutat tro att livet ska behöva sluta så här.
Och det tycker jag är skönt!
Jag vet inte riktigt vad som fått mig tänka i andra banor, vårt barn kanske?
Det viktigaste är iallafall att jag och min pojkvän har hållit ihop,
'vi har klarat oss igenom det som snart kanske kommer vara slut.
Och det har gjort oss starkare än någonsin tillsammans.
Det känns som att nu när vi kommer igenom detta, kommer vi klara allt
så länge vi har varandra. -För evigt!

Och jag kommer alltid göra allt vad som krävs för min familj.
Och alla dom jag flyttat ifrån, för även om det är ett avstånd på
ganska många mil, finns jag här för dom.

Gonatt!

jobbar ikväll =)

det blir inte nå skrivet ikväll, för jag ska iväg och jobba nu kl 16.00 och kommer hem vid 24.tiden inatt. Nu ska jag fixa nån lunch till min son som har vaknat efter att ha sovit en sväng!



Lilla goklimpen imorse :)


Dagens favorit!

Idag har jag valt en jacka som jag är störtkär i. Ett måste för mig i vår och sommar!



Lite snyggare än dom som alla har köpt på bikbok och gina! ;)
Billig och bra oxå, 499:-



mensvärk!

Hejhej!

Gu va fint väder det är ute idag.
Ganska mycket moln, men varmt ändå. + att det är rätt så lugnt med vinden:)

Mensvärken har nämligen kommit och hälsat på, så egentligen skulle jag bara
vilja krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, men sånt får man
stå över när man har småbarn:P
Skulle man bli gravid igen så skulle man ju iof slippa den. om man inte har en jävla otur!

Det var nog det som var det bästa med att vara gravid:P

Nä nu ska jag ta och äta nåt:P

Dagens favorti kommer om ett tag :)

Äckelpollen!!

Ush!
Håller på och nyser mig till vansinne tror jag!
Sommaren är på ingång, vilket innebär att luften är full av dessa små gula
prickar: POLLEN!!
Det är nog det värsta på hela året, och jag kommer aldrig ihåg
från år till år vilken allergimedicin som är bäst!
(kom inte med tips, för alla tabletter fungerar olika på olika personer)
Min söta farmor skickade upp nånting med posten som visade sig vara
värdelös iaf.

Får se hur det slutar, lär ju inte kunna sova inatt eftersom jag är täppt.
Jag måste kunna andas med näsan när jag ska sova..

Imorgon hoppas jag att det är finfint väder iaf så man kan gå ut en sväng
utan att vara tvungen att ha bilen på grund av att det blåser så Theo tappar andan!



Gammal bild som älskade syster knäppt:)


Dagens favorit

Idag har jag ett par skor som vaforiter.
Dessa söta converse ska jag köpa till theo.
Iof lite svårt att välja eftersom jag hittat ett par etnies med.
Är sugen på att köpa båda.

Dessa converse kommer iaf från grandpa.se och kostar 400kr



Var fan är vi på väg??

Hejhej, allt bra? Allt bra med mig, nääästan iaf ;)

Jag tyckte att det var så speciellt att fylla 20 och man fick gå på systemet!
Men nu, jag tycker att, vafan är det för speciellt med det?!
Dom man hör talas om idag som ba; JAG FÅR GÅ PÅ SYSTEMET!!!
Ni är bara töntiga.
Jag tyckte bara att det var kul första gången (om ens det) för sen upptäckte jag att det inte var så stor deal som jag drodde det skulle vara, dessutom tycker jag att det är förnedrande att behöva visa leg faktiskt. Om 10 år kanske man tycker att det är kul att folk tror att man är yngre, men fan inte nu!

Nä, så dom som kommer och är malliga för att dom får gå på systemet är bara små fjortisar som fortfarande inte växt upp och insett att hela livet inte kretsar kring spriten, att den bara får en att göra idiotiska saker som man ångrar dagen efter. Och att folk faktiskt tycker att ni är jobbig när ni springer runt i era små korta klojar och skriker att ni är så jävla snygga.

VÄX UPP!
Är man 20 ska man väl fan bete sig som det, och inte 13!

Dagens Favorit från nätet.

Tänkte börja med min favorit från nätet.

Så här kommer den första :)


Denna söta Tee ska jag ha! Är totalt störtkär!


Dagens favorit kommer jag att lägga ut så ofta som möjligt. Kan hända att det inte blir varje dag ifall jag inte har tid.

kappkörning :P

Hejhej! precis kommit hem.
Dennis skulle till sin mor och far för att hämta bilen idag.
Han mötte dom ute på byn och antog att de var på väg till strömsund.
Så vi fick för oss att köra ikapp, och det gjorrde vi.
Men deras bil hade krånglat efter vägen så de fick stanna ett tag. Trots det gick det ganska fort bitvis när vi dunka till favvolåtarna :) Ja, vi tar det försiktigt med barn i bilen, men det var på raksträckorna det gasades på lite exrta.

Nu ska vi ta och käka. Tänkte skteka hamburgare :)

hallo!

Hejsan!

Ska typ gå å sova snart, men tänkte väl skriva lite innan då.

idag var Dennis och hjälpte sin far med bilen. Så ringde han efter ett tag och sa att dom hade blvit sugna på hawaikassler när Don hörde att vi skulle äta det och föreslog att vi åt det där tillsammans. så jag tog sakerna vi hade, gick med karolina på affärn och handla resten. När vi kom dit hjälpte jag deras mor lite med att nåla och klippa. Hon höll nämligen på att sy gardiner.
Sen lagade jag mat medan hon fortsatte med syandet, dennis och hans far var i garaget och carolina passade theo. Maten vart god, speciellt tillsammans med ett glas vitt :) En stund efter gick vi hem och Dennis pappa följde med för att spela lite wii och dricka nån cider.

Nu sitter vi och kollar på en film och ska sova efter den.

Haha, ja det var min dag. Lika tråkig läsning som vanligt :P