Varför utsätter man sig för...

dygnet-runt-halsbränna, foglossningar, ryggont, illamående och yrsel, ständiga sträckningar i magen, minnesförlust och utanpåliggande blodådror??

Ja, det är ju som dom säger, vore det karlar som födde barn skulle det inte finnas nån i världen som hade syskon, för karlar skulle inte vara dum nog att ge sig in it igen :P

Jag blir nästan rädd vissa gånger för att ställa mig upp för det känns som om ådrorna ska sprängas. Jag smörjer med salva och tar droppar som ska "dra ihop" ådrorna säger dom, men inget som funkar. Menmen, nu längtar jag bara tills februari så man får se vad set är för liten filur man har i magen :) det som blir negativt dock är att gå hemma, jag vet inte om jag orkar och har defenitivt inte råd, vill börja jobba så tidigt som möjligt den här gången.

nä nu ska jag ta å ringa janina. sen må jag skura och efter det gå till sopstationen och lämna papp och plast. sen blir det till att sova för vi ska upp tidigt som sjutton imorn, theo ska vara på dagis och lussa kl kvart över sju :P Kommer bli hur kul som helst :)

hej så länge :)