soooligt :)

halloj! Fan ser så dåligt, har suttit på balkongen och fikat, solat och löst korsord så jag är så solblind:P
Sitter och längtar till piteå, vi ska försöka spara ihop lite pengar till hösten så vi kan fara dit och hälsa på faster och kusin:)

Funderar på att väcka theo så han inte sover så länge, har passat på att städa, dammsuga och skura medan han sov så man får görat ifred. eller ja.. dammsög gjorde jag innan han somna för att jag inte skulle väcka han.
och just i denna stund som jag skriver detta hör jag att han ligger och pratar, så ska väl ta upp han och ge han nåt att äta:)

skriver mer sen:)

Fick lite motivation idag ;)

Jaha, då har man lagt theo med en flaska välling. Så nu är det bara till att börja plocka ihop efter dagens lekar som har sett till att allt i kökslådorna ligger på golvet.

Man kanske skulle ha tagit å käkat nåt oxå, har som inte riktigt haft tid till det så nu hoppas jag för mitt liv att theo somnar så jag får städa och äta.

förövrigt är allt bra, magen har börjat växa, inte synligt men man känner om man trycker längst ner på magen att det är stenhårt och ömmar lite så jag har börjat använda mammabyxor. Gör så jävla ont annars om man har tighta jeans som trycker på magen när man sätter sig.

om dagarna jobbar jag och står i som vanligt, ledig 2 dagar nu efter att ha jobbat 4, och sen drar det igång med tre nätter på raken. Men det är kul att ha nåt att göra ist för att bara sitta hemma + att theo och älskling fårlite mer ensam tid tillsammans:)


Nä, skriver nå mer senare. Må sätta igång nu, Hej så länge :)

vill spy för jag..

..Smällde i mig 2 hårdbrödmackor och en tallrik fjällfil till kvällsfika. Hur kan man vara så svull?? Man ska INTE äta mer än vanligt bara för att man är gravid, det är bara nåt som nån matgalen tant kommit på för att få ha en ursäkt till att äta. Mer näringsrikt kanske, men man behöver inte mer mat och större portioner. Ta graviditeten som ett tillfälle att verkligen äta nyttig mat och röra på er. Då kommer ni inte att gå upp en massa i vikt.

Jag åt som vanligt fast lite mer chips och skräp när jag väntade theo, 2  dagar efter att han fötts vägde jag 11 kilo mindre än när jag vart gravid. Och då ammade jag inte heller, tyvärr funkade det inte :( allt handlade bara om att jag åt bra mat och motionerade, + att kan åt upp mig från insidan.


Såååå töntigt!

Hejhej, kan sätta mig ett tag nu när illamåendet gått över en stund.

Är så jävla trött idag för det vart rätt sent igår innan man fick somna.
Först så var Marika här hela kvällen och vi snacka, skratta, käka hallonpaj och hade roligt! Dennis var ute och fiskade så vi var ensamma efter att theo somnat tills han kom hem kl 1 inatt typ.
Väl när vi hade lagt oss var det ju fullt med töntar utanför på parkeringen som skulle visa sig tuffa och slåss, alltid samma sak när det är många som varit ute och festat. så otroligt töntigt tycker jag och dessutom svårt för oss att sova!

Menmen, nu ska vi gå ut en sväng i friska  luften :)

låt mig vara!

ingen kan få mig att sluta röka så länge jag själv inte bestämt mig!
nu råkar det ju faktiskt vara så att jag har bestämt mig, men det gäller att det är jag som är hård mot mig själv, och inte att nån annan är det mot mig. Skulle nån se mig med en cigg i käften är det inte eran ensak, påpeka det inte ens! Jag vill inte höra nå, "man ska inte röka när man är gravid" eller "du skulle ju sluta" och absolut inget "spotta ut den där nu" dom kommentarerna får mig att tappa lusten att försöka, dom får mig bara att röka mer. För en del kanske det funkar att bara skuta tvärt, men inte för mig, så kom inte och säg "det är bara att llägga av med en gång, för det avgör inte ni.!

Igår gick det faktiskt jättebra, en ciggarett på hela jävla dan. Det är lixom kvällarna som är värst. på dagarna går det an, man kan alltid komma på nåt annat att göra än röka, men att försöka somna när man är röksugen är stört omöjligt. Aja, får se hur det går jag har ju inte rökt någe hittills idag. Ett tips är iaf att inte bråka med mig just nu, för jag har inte lång stubin alls.

jobbat idag

hejhej, kom hem från att ha jobbat för en stund sen så nu har jag duschat.
Det är anledningen till att jag inte skrivit idag någe, var inte hemma mellan 13 och kvart i 4 typ, och så började jag jobba kl 4 så det har inte funnits någe tid för datorn :P Men nu är jag ledig i 2 dagar, så hoppas jag, älskling och theo kan hitta på nå kul :)

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska stoppa i mig en macka eller om jag ska vänta tills imorn... Det värker ju iof i magen av hunger och då brukar det ju kunna va svårt att sova. Ja, rostad macka och oboy blir det, sen... gonatt! :)

mår illa..

Hejhej!
Seg dag med mycket illamående..
Undra om man kan käka typ åksjuketabletter för att slippa illamåendet?

Kom hem för ett tag sen från att ha jobbat, så nu har jag smällt i mig en macka och lite välling till kvällsfika.

Går och längtar tills jag får komma till barnmorskan nu och får ta lite prover så jag kan få svar på vad det är som fattas i mitt blod, förmodligen massa järn och det var ju samma sak när jag väntade Theo så massa såna tabletter har jag kvar. Jag är yr hela tiden och det svartnar för ögonen när jag ställer mig upp, så har jag ont i huvudet nästan jämt. Och det tillsammans med att jag mår illa och vill spy hela tiden är inte kul.. Tur att det kommer gå över snart.

Jävla hoting asså, när jag väntade theo och ringde till barnmorskan och berättade att jag var gravid fick jag komma 2 dagar senare, nu när jag ringdeskulle jag få komma om en månad! Jag som vill komma så snart som möjligt och få räkna ut hur långt gånget det är så jag får komma på ultraljud nån gång :)
Har försökt räkna ut själv men kommer inte fram till något. Jag tror nämligen att jag kan ha haft mens 2 grr efter att de small till.

Nu må jag ta och hoppa i säng så jag vaknar nån gång imorn. Gonatt! :=)

Hemlis!!

Nu är det så här..

VI VÄNTAR BARN!!! :D Äntligen säger jag bara, sjukt spännande och vi vill så gärna att Theo ska få ett syskon, och det börjar verkligen bli på tiden nu:)

Så, Välkommen till min blogg som nu mer kommer att handla om min mages utveckling.

Hoppas ni läser och tar del av det :) Kraaaam!