BILDOOOR!! ;)

Detta höll jag på med typ i förrgår, men theo tröck av datorn mitt i all och då sket jag it, men dom kommer nu istället! :)
(om ngn undrar vad det svarta över theos öga på en del bider är..: han hitta kajalen..)

 

 

 
 

 

 






Ja, det blir såhär när theo släpar in "badkaret" till lekback och tömmer
upp och ner i vardagsrummet, men det är ju då dom har som roligast! :)














Satt idag och kolla på gamla bilder på både theo och kimmie, tänkta dela med mig lite av dom sedan! :)

INTE Människa..

Tröööött!

Igår efter jag slutat jobba gick jag förbi på hotellet som hade pubkväll. Jag var där vid typ 24.00 och dom stängde 01.00, perfekt tänkte jag, helt lagom, Blir inte så sent och jag kan kliva upp morgonen efter och känna mig som en människa. Hmmm... Kl 05 var jag hemma, och kände mig INTE som en människa imorse när jag klev upp :/  Haha! Men då hade jag ju kul inatt istället med emelie :)

Så ha jag jobbat ikväll från 16-23.30
Kom hem för en stund sen och nu ska det bli såå skönt att få sova.

Är fortfarand inte helt 100, men hoppas allt är som det ska imorn bitti:)

Gonatt!

Jobb ikväll!

Skriver nog ikväll när jag kommer hem..
råkade ju bli dubbelbokad idag, så jag ska va på barndisco och jobba, men det löste sig på så vis att jag får förflytta jobbet till discot. Det ser jag fram emot! :D

Nu må jag kuta på affärn å fixa nån mat så jag hinner äta innan bara, börjar kl 16 och slutar 23.30 :)

Gobai!

Huvudvärk och utpumpad

Har inte fått nå sömn just på 2 nätter nu, så har man hållit igång fullt på dagarna, det börjar kännas nu så jag har en svag aning om att det blir en tidig kväll.

Natten till igår vart inte direkt många timmar och sen jobba jag till närmare kl 24.00 inatt, plus att jag gick förbi hos emelie när jag sluta och prata en sväng. När jag väl kom hem pratade jag med lasse i lurn i en och en halv timme innan jag la mig :P

Så vakna ju barna som vanligt imorse, -Bara att kliva upp å le :)
Så idag har vi varit på folkan och halloween-pysslat och förberett inför discot imorn =)
Ungarna fick ha lite disco med musik och färgskiftande lampor. Theo satt inte en sekund! han kuta omkring som en galning och hoppade till musiken och var hur glad som helst över att få träffa många kompisar från dagis :)

Han ligger nu och SOVER!! Tvärslocknade efter middagen, tyvärr.. Det lär ju leda till att kan vaknar vid 4-5 tiden imornbitti och menar på att vi ska vara lika pigga som han! Men iof.. Somna han så pass tidigt (och kimmie somnar snart han med för den delen) så är det lättare att komma i säng tidigare själv. För anledningen till att man blir vaken så länge är ju för att man ska hinna göra allt på kvällen som man inte kan medan barna är vaken. Diska efter maten till exempel.. Fixa med papper, städa, planera och lägga upp morgondagen och försöka koppla av lite själv.


Lite bilder :) ♥











Sista bilden är en av theos egopixlar :P

å jag som nyss la mig..

Morgon igen och Theo är på dagis. Jag och kimmie ska ta och fika lite och ta det lungt. Fixa lite här hemma och gå å handla så jag kan göra mat innan jag ska iväg och jobba :)

Först och främst: Kaffe och mackor. Kimmie vill ha gröt :)

Ska förresten ta fingrarna ur nånting och lägga över bilder från kameran så jag har några roliga att bju på :)

Tillbaka

Nu är jag tillbaka och är trött!
Började med en stressig morgon och frakt till dagis. Tänkte att jag hade så mycket att göra hemma idag men lillen somna förståss direkt vi kom hem och det leder såklart till att jag blir slö, (det blir för lugnt) fick ingenting gjort.. Så Kom Magnus och lillnathalie förbi med jultidningarna så jag kokade oss lite kaffe, mens dom var här kom Malin och ringde på. Hon haka på till dagis för att hämta theo när Magnus och Nathalie for, och sen var vi ute och Rebecca å Tove kom och joinade en sväng :) Sen gick vi in och då när jag var i farten börja jag städa. när pappa kom hem från tandläkarn gick ja och handla, gjorde mat och vi åt (Fråga malin om hon ville ha med, men de ville hon inte). Sen sortera jag tvätt, så kom Per, Eva, Marika och alexandra. Satt på kaffe och när jag kom tillbaka från tvättstugan fika vi :) Sen höll jag på och sprang där lite då och då, och när dom for la vi barnen och jag diskade undan och älsk tog det lite lugnt framför tv-spelet. Sen fortsatte jag städa, å ännu mer städa. Så ner och hämta det av tvätten som hade torkat så var det dax att gå på jobbet. Så nu är jag hemma igen och har vikit all tvätt som jag SKA lägga in imorn när theo är på dagis :) Det har jag lovat mig själv!

Vart full rulle med mycket folk idag, och det gillar vi! :) Speciellt dom man inte träffar så ofta! :)

Nu måste jag iallafall sova så jag orkar upp och få Theo till dagis imorn, och planera tills jag ska jobba 16-23.30 imorn :)

gonatt!

Oj va klockan var mycket..

Tänkte precis sätta mig och skriva ett inlägg om en lyckad dag,
Men under all städning nu ikv sprang tydligen klockan iväg och jag ska ivag och jobba ca. en timma (dom behövde hjälp på jobbet)

Så jag får skriva när jag kommer tillbaka! =)


seg morgon

Hojhoj!
Just nu gör jag inget speciellt.
Kimmie tog å somna på väg hem fran dagis och fortsatte med det när jag la han i sängen, så nu är det dölugnt här.. FÖR lugnt! Blir rastlös när ingen av dom använder mig som klätterställning, springer runt och skriker utan anledning, river ner blommorna, Bråkar med varandra eller klättrar i bokhyllan.

Sitter och kollar lite på kläder, och jag funderar fan på att köpa en knallrosa Nova-Star mössa till theo. Han hade vart så jävla frän i en sån, men hans far hade blivit vansinnig om jag köpte nå mer till han nu :P Dessutom skulle den inte passa till något över huvud taget av hans vinterkläder, Han skulle isf haft en helsvart eller en ljusblå vinterlacka, och han har redan typ 5 uppsättningar av vinterkläder..


Nu må jag ringa nicole innan jag blir så rastlös att ja klättrar på väggarna..

Älskart!

Älskar mitt liv just nu, har min underbara karl, som gett mig mina underbara kidz!
Har ett hem som blir mer och mer färdigt, Snart är kimmie på dagis så man får komma tillbaka till jobbet på riktigt :) Även om jag älskar att vara hemma med mina barn blir jag så fruktansvärt rastlös när jag inte får jobba!

Om 2 månader hoppas jag att det är klart här hemma med allt som ska göras. Tänkte försöka spackla och måla vårt sovrum imorn medan Theo är på dagis och älskling på jobbet. Det är då det brukar hända grejer ;)


Undra varför jag skriver så lite?? Tror jag glömmer bort, eller att jag inte har tid, eller att jag inte har nåt att skriva.. men jag funderar på att bli bättre och försöka skriva så mycket som möjligt :)

Nu ska vi försöka få till nån lunch och invänta Magnus och lillnathalie och jultidningar :) Dom är alltid lika kul när dom kommer för man glömmer alltid vad man köpt :P



Bjuder på denna så länge, ganska gammal men det kommer nyare inom kort.
Har inte orkat lä´gga över från kameran än ;)