va e morsdag?

sitter och snackar med larskemi i lurn.
Kom precis ut ifrån Theo som precis har somnat efter mycket stök och bök.
Speciellt eftersom inte kimmie heller ville sova :P

Ikväll har vi varit ut på en promenad, det vart ju så fint väder :)
Väntar fortfarande på att älskling kommer hem så man kan få krypa ner i en varm säng och mysa lite, så jag ska bara städa en massa först ;P

Imorn är det ju morsdag... Förväntar mig inte ens ett grattis, ingen kommer att kmma ihåg det och jag kommer inte att påminna :P Nu får han visa vad han går för gubben ;)

Alla hjärtans dag vart jag ju uppvaktad på, den var ju då älskling kom och hämtade mig och Kimmie på BB. Då låg det en chokladask och en tavla på mitt säte som älskling hade varit och handlat innan han hämtade oss. På tavlan står det "glöm inte bort att du är värdefull" :) sötaste nosen ;)

nu ska jag städa, och sen sova.. så gonatt! :)

Dilemma..

vet inte alls hur man ska göra med Theos 2-årskalas. det är bara 2 veckor kvar och jag som tänkt att jag skulle baka massa innan och stoppa i frysen har inte kommit någon vart.

När han fyllde 1 hade vi middagsbjudning, men funderar på att bara ha fika nu.
Funderar oxå på att göra en "gästtavla" så alla som kommer får skriva ngt fint och sen sätter man dit foton från kalaset, en brilliant idé jag kom på härom kvällen :)


Idag har det varit slött, pappa har inte varit hemma, men vi andra har nog varit lika sega. ska ta och fixa nån mat nu snart och efter maten far älskling och fiskar, så om regnet fortsätter att hålla sig borta tar jag med mig pojkarna och går ut en sväng till lekparken.

Men först ska jag försöka få Theo att sluta "poppa i mossan". (hoppa i soffan ;P)

huuuga!

huh! u är jag så jävla proppmätt efter att ha tryckt i mig massa pizza!
Vi for till dorotea tillsammans med Janina, Jimmy och Malvina och åt middag på pizzerian.

Janina Tvingade mig dessutom att ta hål i örat idag, visserligen inget jag ångrar men...
Jag är ju så fruktansvärt nålrädd och törs knappt ta stick i fingret!

Nu känner jag att jag måste ta en lång promenad så allt känns som det ska igen :)

rastlös

Sitter och väntar på att Jessica ska vakna och höra av sig så vi kan gå och fika :)

Har nyss kommit hem efter att ha lämnat Theo på dagis, gått långpromenad med Kimmie och hälsat på Janina och Malvina en sväng.
Tänkte att jag skulle passa på att byta handtag på byrån som jag målat, till jättesnygga i smide som jag köpte igår, men batteriet i borren räckte till ETT (!) hål! (av tolv) Less jag vart! Så har satt den på laddning och det ska väl laddas i ett par timmar innan jag kan fortsätta :(

Kanske ska ta och vika tvätten som hängt på tork inatt medans jag väntar. Bäst att inte påbörja nåt alltför stort projekt för snart vaknar väl sötnosen och ska ha mat :)
Jo... vika tvätt blir det, och dammtorka resten som jag inte hann igår kväll.

fixat och trixat

Passade på att putsa lite fönster och byta gardiner ikväll när jag haft lite avlastning, så nu är det bara fönstret på Theos rum kvar :)

Älskling har varit hos andré hela kvällen så jag passar på att lyssna lite i lurarna nu när pojkarna sover tills han kommer hem:) Det är lite trixigt att få dom båda att somna samtidigt och man får hålla på och springa emellan, men efter lite stök och bök löser det sig ;P
Man lär sig lixom att hitta lösningar i allt eftersom.

Har börjat jobba lite smått oxå, jobbade i söndags kväll, och som jag hade gruvat mig samtidigt som det kändes kul :) Men jag gruvade mig säkert bara för det var typ 4 och en halv månad sen sist, men bara jag var på plats rullade det på som det skulle och det kändes bara kul att vara tillbaka. Kommer att hoppa in lite kvällar och helger i sommar, kan inte börja på min tjänst förrän Kimmie får börja på dagis eftersom Dennis jobbar, och med tanke på hans jobb tror vi inte det är aktuellt att han är pappaledig.

Får dock se hur det går för dennis att vara hemma med båda 2 själv när jag jobbar. till en början blir det nog tufft eftersom han inte är van, men han vänjer sig nog :) Man växer som in i att leva på ett visst sätt, ett sätt som är underbart :)

Shnyggar till bilen :)

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem med streamen som jag beställde till bilen, han är och ska fixa dit den och jag fick inte va med :( (litar inte på att det inte blir bubbligt om jag inte får assistera ;P ) men jag har ju farmor här istället och får mysa lite :)

i veckan eller nästa tänkte jag beställa nya lysen till bilen i smyg, synd att han har bilen på jobbet, annars hade det varit perfekt att passa på att sätta dit dom då, men jag kan ju se till att få hem dom så kan han få sätta dit dom, eftersom att jag aldrig kommer få görat om han vet om et'. Men kanske får hjälpa om jag har tur:)

Just nu sitter jag och provar mina nya lurar som jag beställde med lasse och som han skickade med farmor upp. Tänkte jag skulle låta Volbeat ta oskulden på dom och jag är ganska nöjd :) Är inte LIKA bastryck som i dom förra även fasst jag köpte exakt likadana :S Men jag vänjer mig nog ;)


Ska kanske ta och börja med maten snart, vi ska göra fiskgratäng! :D Gooodast.
Om jag inte minns helt fel tror jag älskling sa att av de maträtter jag gör är min fiskgratäng det gosaste näst efter chilli con' carne, så han blir nog glad när han kommer hem och ser vad det bjuds på :)


Pöss på er goa'!

gone

Nu har jag tagit bort min facebook.

ledsen och förkrossad

är dom enda ord som kan beskriva mig nu.
Jag blir inte alls glad om jag får veta att jag sårat människor,
speciellt inte om jag gjort det omedvetet.
Mycket är pga bloggjäveln, fitt-facebook och mitt usla ordval.

Jag kan använda ord som är självklara för mig, men som av den äldre generationen kan på ett väldigt negativt sätt verka stötande tydligen, och så vill jag verkligen inte att det ska vara.
Jag vill inte mista min familj som är viktig både för mig och mina barn,
bara för missförstånd som kan uppkomma pga mitt skrivande.

När det gäller facebook finns det andra anledningar också.
T.ex satt jag om en nära vän♥ och pratade om att det är helt sjukt
egentligen att man ska måsta sitta där och umgås istället för att träffas.
Dessutom finns det så många som lägger till en bara av ren nyfikenhet och sånt hatar jag.
Vill folk veta något om mig eller mina barn kan dom höra av sig eller komma hit och hälsa på.

Jag vill inte heller lämna ut vårt familjeliv eller mina barn till utomstående.
Tänker inte heller skaffa blogg med lösen, eftersom jag står fast vid att ni kan höra av er om ni undrar hur vi har det eller vad vi hittar på om dagarna.

Funderar eventuellt på att starta en annan blogg där jag inte utelämnar något om oss.


Tattoo

Åh vilken härlig känsla, jag får fjärilar i magen när jag tänker på att jag och älskling ska tatuera oss i sommar! :D

Har verkligen längtat efter att få ha mina barns namn skrivna på min kropp.
Men min dröm har alltid varit att ha en drake (eller nåt liknande med vingar och svans) över hela ryggen, då vingarna går över skulderbladen och svansen slingrar sig neröver ryggraden, men nu har jag kommit in lite på att det ska stå ROCKSTAR (med a:et som stjärna) i en båge från skuldra till skuldra. Svårt de där!

Med barnens namn vette fan vad jag ska göra, jag och älskling var lite inne på att göra samma så det må ju vara nåt som båda känner att dom skulle kunna leva med för resten av livet + att det blir lite som förlovningsringar att ha samma:)

Men där hade jag funderat lite på att göra handavtryck av dom och att namnen ska stå i handflatan, och man vill ju inte riktigt låsa namnen tillsammans IFALL(!!) det skulle komma nån mer som oxå ska ha plats ;)

Så vill jag ha ett stort hjärter ESS på låret, och att själva kortet ska vara lite snedvridet lixom, och en tribal som går från nacken och framöver halsen och en stor tribal på överarmen.